Politica de Plată și Livrare pentru XIMENA PHARM SRL

Data ultimei actualizări: 23.10.2023

1. Plată

1.1. XIMENA PHARM SRL acceptă următoarele modalități de plată pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru web [www.ximenapharm.ro]:

Card de Credit/Debit: Puteți plăti cu cardul de credit sau debit, inclusiv cardurile VISA, MasterCard și altele acceptate pe platforma noastră de plată securizată.

Plată la Livrare: Aveți opțiunea de a plăti în numerar atunci când vă livrăm comanda la adresa specificată.

1.2. XIMENA PHARM SRL utilizează tehnologii și măsuri de securitate pentru a proteja datele dumneavoastră de card și a asigura o tranzacție sigură. Toate informațiile de card sunt criptate și nu sunt stocate pe serverele noastre.

2. Livrare

2.1. Comenzile vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Taxele de livrare pot varia în funcție de greutatea și destinația comenzii.

2.2. Termenele și condițiile exacte de livrare vor fi specificate în momentul finalizării comenzii. Vă rugăm să verificați cu atenție informațiile referitoare la livrare și să furnizați o adresă corectă și un număr de telefon valid pentru a asigura livrarea corectă și în timp util a comenzii dumneavoastră.

2.3. XIMENA PHARM SRL face eforturi pentru a respecta termenele de livrare stabilite, dar pot apărea întârzieri în cazul unor situații excepționale, cum ar fi condiții meteorologice nefavorabile sau evenimente neprevăzute. În astfel de cazuri, vă vom informa cu privire la orice întârziere și vom face tot posibilul pentru a soluționa situația.

3. Returnarea și Schimbul de Produse

3.1. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Retur și Schimb pentru informații detaliate privind procedura de returnare și schimb a produselor achiziționate de la XIMENA PHARM SRL.

4. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la Politica de Plată și Livrare, vă rugăm să ne contactați la adresa specificată pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail ximpharm@gmail.com.

Această Politică de Plată și Livrare a fost ultima dată actualizată la data menționată mai sus.