Termeni și Condiții pentru  XIMENA PHARM SRL

Data ultimei actualizări: 23.10.2023

1. Introducere

Bine ați venit la ximenapharm.com! Pentru a vă oferi o experiență plăcută și sigură, vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți Termenii și Condițiile noastre. Acești termeni reglementează utilizarea site-ului nostru web și a serviciilor noastre, inclusiv cumpărarea de produse OTC (Over-the-Counter) sau produse care pot fi achiziționate fără prescripție medicală.

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord să respectați și să fiți supus Termenilor și Condițiilor prezenți. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Descrierea Serviciilor

Site-ul ximenapharm.com furnizează servicii online pentru vânzarea de produse OTC sau produse care nu necesită o prescripție medicală pentru achiziționare. Aceste servicii includ prezentarea și promovarea produselor noastre, procesarea comenzilor și furnizarea informațiilor relevante despre produsele noastre.

3. Eligibilitate

Pentru a putea plasa o comandă pe site-ul nostru, trebuie să aveți cel puțin 18 ani sau să fiți minor cu consimțământul părinților sau al tutorelui legal. Sunteți responsabil pentru furnizarea informațiilor exacte și complete atunci când faceți o comandă și pentru actualizarea acestora în caz de modificări.

4. Comenzile și Plata

Comenzile plasate pe site-ul nostru sunt considerate oferte de cumpărare și pot fi acceptate sau respinse de SC XIMENA PHARM SRL. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi din orice motiv, inclusiv indisponibilitatea produselor sau semne de utilizare necorespunzătoare. Plata pentru produsele comandate poate să fie efectuată în avans, utilizând metodele de plată acceptate pe site-ul nostru sau ramburs, la primirea coletului.

5. Livrarea și Taxele de Expediere

Produsele vor fi livrate la adresa specificată în comandă. Costurile și timpul de livrare vor varia în funcție de locație și de metoda de livrare aleasă. Vă rugăm să consultați pagina noastră de Livrare și Retur pentru informații detaliate privind taxele de expediere și timpul de livrare.

6. Returnarea și Schimbul Produselor

Pentru informații despre politica noastră de returnare și schimb, vă rugăm să citiți pagina noastră de Livrare și Retur.

7. Proprietatea Intelectuală

Conținutul site-ului nostru, inclusiv texte, imagini, logo-uri și alte materiale, este protejat de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui sau utiliza conținutul acestui site în orice mod fără acordul nostru scris prealabil.

8. Confidențialitatea Datelor

Colectăm și stocăm informații cu caracter personal în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor în conformitate cu această politică.

9. Limitarea Răspunderii

Site-ul ximenapharm.com nu își asumă nicio răspundere pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru. Folosirea site-ului este pe riscul dumneavoastră.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor deveni efective în momentul publicării lor pe site-ul nostru web. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea acestor modificări constituie acceptarea acestora.

11. Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon specificate pe site-ul nostru.

Vă mulțumim că ați ales ximenapharm.com pentru nevoile dumneavoastră de sănătate și bunăstare!

Acești Termeni și Condiții au fost ultima dată actualizați la data menționată mai sus.