Politica de Retur și Schimb a XIMENA PHARM SRL

Data ultimei actualizări: 23.10.2023

1. Introducere

La XIMENA PHARM SRL, suntem dedicați să oferim servicii și produse de cea mai înaltă calitate clienților noștri. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care sunteți nemulțumit de produsele comandate. Această Politică de Retur și Schimb a fost creată pentru a vă ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dumneavoastră în legătură cu returnarea sau schimbul produselor achiziționate de la noi.

2. Produse eligibile pentru Retur și Schimb

Puteți solicita returnarea sau schimbul unui produs achiziționat de la XIMENA PHARM SRL în următoarele situații:

  • Produsul primit este deteriorat, defect sau nu corespunde descrierii.
  • Ați primit un produs greșit sau o cantitate greșită de produse.

3. Perioada de Returnare și Schimb

Aveți dreptul să solicitați returnarea sau schimbul unui produs în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Pentru a putea beneficia de aceste drepturi, produsul trebuie să fie returnat în starea sa originală, nedeschis și să nu fie folosit, iar ambalajul să fie intact.

4. Procedura de Returnare și Schimb

Pentru a solicita returnarea sau schimbul unui produs, vă rugăm să urmați acești pași:

a. Contactați echipa noastră de asistență clienți în termenul de 14 zile de la primirea comenzii pentru a notifica intenția de returnare sau schimb.

b. Vă vom furniza instrucțiuni specifice privind modul de returnare sau schimb al produsului, inclusiv adresa la care să returnați produsul.

c. Returnați produsul conform instrucțiunilor primite de la echipa noastră de asistență clienți.

5. Costurile Returnării

Costul pentru returnarea produsului va fi suportat de către client, cu excepția situațiilor în care produsul primit este deteriorat, defect sau nu corespunde descrierii. În aceste cazuri, XIMENA PHARM SRL va acoperi costurile returnării.

6. Procedura de Rambursare

Dacă solicitați o rambursare, aceasta va fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat. Rambursarea se va face pe aceeași metodă de plată utilizată la achiziționarea produsului.

7. Politica de Schimb

Pentru produsele care sunt eligibile pentru schimb, vă rugăm să specificați în cererea dumneavoastră de returnare dacă doriți să primiți același produs înlocuit sau să solicitați alt produs din gama noastră.

8. Excepții

Nu acceptăm returnarea sau schimbul produselor care nu îndeplinesc criteriile menționate mai sus sau care au fost folosite sau desigilate.

9. Contact

Pentru orice întrebări suplimentare sau pentru a solicita o returnare sau schimb, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență clienți la adresa de e-mail sau numărul de telefon specificate pe site-ul nostru.

Ne dorim să aveți o experiență plăcută la cumpărături la XIMENA PHARM SRL și suntem aici pentru a vă ajuta în orice fel posibil.

Această Politică de Retur și Schimb a fost ultima dată actualizată la data menționată mai sus.